Exposició ‘Folk-a-crilic’ de Jaume Mora divendres 20 de setembre

Aques divendres dia 20 de setembre, a les 19.30 h, en el local social de l’Associació de Veïns El Vedat tindrà lloc la inauguració de l’exposició de pintura “Folk-a- crilic” a càrrec del veí del barri Jaume Mora i Rodríguez.

.
A l’acte acudirà el propi artista qui parlarà amb els assistents i respondrà a les preguntes dels mateixos. Aquesta serà la primera exposició del jove artista qui es mostra entusiasmat en l’acte i no dubta en convidar a tots els veïns a assistir.

.
L’obra d’aquest torrentí es caracteritza per tindre un gran dinamisme i combinar diferents tècniques artístiques: carbó i acrílic. El seu treball té una clara influència en les principals personalitats de la cultura popular i política del Segle XX. Amb especial interés pel folklore mexicà i els diversos moviments artístics hispànics: pre-hispànic, pre-colombí i molts dels seus principals artistes: Diego Rivera, José Clemente Orozco i David Alfaro Siqueiros; sense deixar de banda una de les seues principals fonts d’inspiració: la mexicana Frida Kahlo.

jaume

Esta entrada fue publicada en Actividad, Asociación, Cultural, General. Guarda el enlace permanente.