Presentació del llibre sobre el Pla Director del Patrimoni Hidràulic

_MG_0323bb

Avui dijous 29 de gener a les 19:30 en la Casa de la Cultura de Torrent (Carrer Sagra, 17, enfront de La Torre) es va a dur a terme la Presentació del llibre sobre els treballs del Pla Director del Patrimoni Hidràulic de Torrent.

Us convidem a que acudiu a aquest acte i us feu amb un d’aquestos exemplars que, sense dubte, us farà redescobrir la gran bellesa dels escenaris de la nostra localitat. A més a més, a la finalització de l’acte s’entregarà un exemplar a cadascú dels assistents.

Es tracta d’una publicació molt interessant en la que es fica de manifest d’importància del gran patrimoni hidràulic i històric de la capital de l’Horta.

Esta entrada fue publicada en Actividad, Cultural, General. Guarda el enlace permanente.