Lig amb nosaltres en valencià

La campanya anual ‘Llig amb nosaltres en valencià’ que té com a objectiu fonamental promoure la lectura en valencià entre la població dedica un acte molt interessant amb un dels màxims exponents de la nostra literatura: el Tirant lo Blanch de Joanot Martorell17151-93625

L’iniciativa consisteix en la lectura pública d’una edició actualitzada del títol més important del Segle d’Or de la literatura valenciana, el pròxim dia 23 d’abril (Dia del Llibre) i es celebrarà al vestíbul de l’Edifici Metro a les 17:30. A més a més, als participants se’ls regalarà un exemplar del llibre.

Per a apuntar-vos solament teniu que posar-vos en contacte amb l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, bé per telèfon (96 111 11 11) o bé directament al correu electrònic usvalencia@torrent.es.

¡Us esperem!

Esta entrada fue publicada en Actividad, Cultural, General. Guarda el enlace permanente.