Visita al Parc de Bombers de Torrent

Parc Bombers

El parc de bombers de Torrent ha rebut la visita de Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, per a fer l’anunci de les noves inversions en prevenció d’incendis, tant de recursos humans com materials.

Enguany s’han incorporat 50 nous bombers a tot el que és l’area de la Diputació de València i esta previst 49 més per a l’any que ve. Estos nous efectius, que trenquen la tendència de retallades fins ara, aniràn acompanyats de importants inversions en mitjans materials.

Tambè hem tingut l’oportunitat de parlar amb Jesús Ros, alcalde de Torrent, que ha assistit acompanyat del delegat de Seguritat, José Castillejo, i del delegat d’Administració, Andrés Campos. El alcalde ens ha assegurat que la lluita davant dels incendis forestals és una de les prioritats del seu govern, com demostra la instalació dels nous sensors al Vedat, una nova eina per a la detecció d’incendis, de la que se farà una completa explicació en una propera reunió a la nostra Associació que tindrà lloc a començament de juliol dins de les actuacions previstes per la delegació de Medi Ambient.

Esta entrada fue publicada en Medio ambiente, Seguridad. Guarda el enlace permanente.